Mail: info@billysbakehouse.nl
Bestelinfo: 06 - 2953 0506
over ons

Over ons

Daar stond Billy, Lowlands 2008 .... een 'coldie' in zijn ene hand en een slap stuk pizza in zijn andere hand. Hij keek om zich heen ... een kroketje mosterd of een patatje met ... Nederland, op slechts een haar na Australië ontdekt, maar geen weet van de Pie !?

Wat de baguette is voor de Fransen, en de vlaai voor de Limburgers, zo is de Pie voor de Australiërs. In iedere stad, in ieder dorp en in elk gehucht is er minimaal één bakker die de plaatselijke bevolking van hun dagelijkse pie voorziet. Hij wordt genuttigd als ontbijt, lunch, diner of als tussendoortje.

Twee jaar later, stond Billy voor de deur van de festival organisatie van Lowlands met een bezorgde lunch van zijn eigen handgemaakte Pie ... een krokante bodem van kruimeldeeg, een hartige vulling van rundvlees en kruiden, en het deksel van luchtig korstdeeg. En ook iets om de vegetariers blij te maken, want de combinatie van vullingen is eindeloos.
Billy's heeft de afgelopen 10 jaar op Lowlands gestaan met enorm success ......

 

 

U kunt uw bestelling ook per e-mail plaatsen. Stuur uw bestelling per e-mail naar info@billysbakehouse.nl
en geef daarin aan welke Pie en hoeveel u wilt bestellen.

Wij nemen dan direct contact met u op om uw bestelling af te ronden.

Of bel voor meer informatie 06 - 2953 0506.

 
Copyright © 2017 Billysbakehouse | Making copy's by means of photcopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.